Viatek

Номер оголошення 636485

Опис

http://viatec.ua

Компанія, якій можна довіряти

Як офіційний дистриб'ютор компаній-лідерів світового ринку технічної безпеки, ми стежимо за трендами та пропонуємо вам найсучасніше обладнання. Ми не тільки постачаємо продукцію, а й допомагаємо використовувати її максимально ефективно.

Саме тому ми навчаємо ваших співробітників та знайомимо їх з принципами роботи та можливостями техніки або програмного забезпечення. Звернувшись до нас, ви отримаєте комплексне вирішення вашого завдання.

VIATEC – гарантія безпеки!

Доносимо цінність безпеки для кожного

Працюючи з бізнесом, ми прагнемо, щоб спокій та безпека стали невід'ємною частиною життя кожного. Саме тому ми організуємо для вас:

відеоспостереження та домофонію

контроль доступу

охоронну сигналізацію

системи температурного скринінгу

системи обліку транспортних засобів та відвідувачів

обладнання для розумних будинків

централізовані системи, що об'єднують усі доступні засоби організації безпеки в єдину структуру

Продаж обладнання та комплексна підтримка

Отримати сучасні системи безпеки та відеоспостереження в Україні нескладно. Для цього потрібно лише зв'язатися з нами. Менеджери VIATEC підготують проект та підберуть ефективне оснащення відповідно до поставлених завдань. На вибір ми запропонуємо камери відеоспостереження, замки, домофони, пристрої передачі сигналів та допоміжні елементи імпортного чи українського виробництва, в комплексі та окремо. В результаті ваші об'єкти будуть оснащені сучасними засобами захисту від несанкціонованого доступу, крадіжок, зломів, вандалізму та інших неприємностей, а ми продовжимо співпрацю всебічною підтримкою. Це навчання ваших співробітників роботі з системами безпеки, оперативна технічна підтримка, гарантійне та післягарантійне обслуговування, а також ремонт та заміна елементів у разі потреби. Покладаючись на професійний досвід та великий асортимент компанії VIATEC, нам довіряють безпеку тисяч об'єктів у Києві та регіонах України. Ми цінуємо довіру клієнтів і беззастережно виправдовуємо її. Тепер і ви можете знайти надійного партнера для організації безпеки будь-якого об'єкта. Зв'яжіться з нами та отримайте найкраще сучасне обладнання на вигідних умовах.

Покладаючись на професійний досвід та великий асортимент компанії «Віатек», нам довіряють безпеку тисяч об'єктів у Києві та регіонах України. Ми цінуємо довіру клієнтів і беззастережно виправдовуємо її. Тепер і ви можете знайти надійного партнера для забезпечення безпеки будь-якого об'єкта. Зв'яжіться з нами та отримайте найкраще сучасне обладнання на вигідних умовах!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Продаж авто, мото та запчастин. Безкоштовні оголошення Києва та of Kyivs'ka oblast' в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Продаж авто, мото та запчастин. Безкоштовні оголошення Києва та of Kyivs'ka oblast'